Изтеглете и инсталирайте Android 7.1 Developer Preview 2

Съдържание:

Изтеглете и инсталирайте Android 7.1 Developer Preview 2
Изтеглете и инсталирайте Android 7.1 Developer Preview 2
Anonim

От Google потвърдиха, че в началото на декември Nexus, Android One и Pixel ще започнат да се актуализират до финалната версия на Android 7.1 Nougat Миналия месец, първата версия, но сега го имаме наличен дори за изтегляне на Android 7.1 Developer Preview 2 Ако сте в бета програмата на Nexus, след няколко дни ще получите тази актуализация (ние в Nexus 6P ние го имаме и се надяваме да го получим и на нашето устройство). Изправени сме пред втората версия на този Android 7.1.

нуга-7-3
нуга-7-3

Android 7.1 Developer Preview 2, какво е новото

Какво ново?

Очакваме с нетърпение всички новини, на които Google Pixels се радват от стартирането си. Това минава през новите преки пътища, анимирани-g.webp" />.

OTA ще пристигне през декември

актуализацията чрез OTA ще пристигне през декември,, но ако сте в бета програмата, може да започнете да й се наслаждавате след няколко дни. Това винаги зависи от много фактори, както и от това къде живеете, защото винаги пристига на етапи в различни държави.

Как да изтегля Android 7.1 Developer Preview 2?

Ако искате да се насладите на най-новия Android Nougat, просто трябва да сте в бета програмата и да я изчакате. Но можете също да актуализирате ръчно:

Изисквания

  • ADB за Windows / ADB за Unix.
  • USB контролери.

Ако досега всичко е минало добре, сега всичко, което трябва да направите, е да изтеглите съответния Nougat ZIP с вашия смартфон. Ще намерите версията за Nexus 6P, 5X, C и 9. Така че не се колебайте да актуализирате сега. Разбира се, винаги ви препоръчваме да направите предишен архив

Стъпки, които трябва да следвате

  • След като имате файла, запазете го (без да разархивирате) в папката ADB на вашия компютър.
  • Свържете Nexus към компютъра с USB кабела и стартирайте adb reboot recovery в командния ред.
  • Сега мобилният телефон ще отвори режим на възстановяване, отидете на увеличаване на звука + мощност > приложете актуализация от adb.
  • В командния ред отново въведете adb sideload (ota.zip). Тук ще трябва да поставите името на ZIP, за да може да ви бъде прочетен без проблеми.
  • Рестартирайте устройството с рестартиране и сте готови.

След няколко минути ще бъдете актуализирани до най-новата версия.

Ако всичко е минало добре, вече ще знаете как да изтеглите и инсталирате Android 7.1 Developer Preview 2 на вашия Nexus.

Популярна тема