Купете Alfawise и Elephone от GearBest

Съдържание:

Купете Alfawise и Elephone от GearBest
Купете Alfawise и Elephone от GearBest
Anonim

Може да сте малко уморени от оферти и вече не знаете какво да купите. Реалността е, че има толкова много, че понякога е трудно да знаете как да изберете и да инвестирате парите в най-добрите. В GearBest има много оферти и промоции, които са в сила тези дни, тъй като Черният петък наближава и е важно да не се изгубите или да не се ръководите от червени цени.

GearBest предлага страхотни оферти и може би закупуването на екшън камера е приоритет за вас. За 56 евро можете да закупите Elephone EleCam Explorer Elite 4K, само 56 евро за камера, която може да записва 4K. Очевидно бройките са ограничени, но доставката е безплатна, вземете го тук на смешна цена. Ако това не е достатъчно, Ulefone U007 също е само 63 евро и не е лош телефон.

elecam-explorer-elite-4k-най-добра цена
elecam-explorer-elite-4k-най-добра цена

Какви други страхотни оферти има в GearBest днес?

В допълнение към тези две оферти можем да намерим някои интересни неща, както можете да видите на следното изображение. Какво точно се продава в GearBest?

Не забравяйте, че те не са единствените (има други артикули с повече предложения), но този път има 3 TV Box много добри предложения, всъщност Alfawise S92 няколко преди седмици Ние го анализирахме и работи много добре. Ако вашият е по-мързелив Alfawise е сложил своите предлага прахосмукачки, реалността е, че те работят наистина добре и цената им е много ниска.

Купуването на една от тези прахосмукачки е като да имате Roomba, но много по-евтино, точно 4-5 пъти по-малко. Реалността е, че разликата в цената е забележима и когато става дума за това да го имате вкъщи с всичко, едва ли има някаква разлика.

сделки-gearbest-1001
сделки-gearbest-1001

Накрая Alfawise също предлага своите умни гривни, които ви позволяват да получавате известия от мобилния си телефон, да виждате часовника и някои други неща. Те са умни и много евтини гривни, тъй като можете да ги купите само за 9 евро в черно и 10 евро в синьо. Още ли се съмнявате? Въведете една от следните връзки и вземете един от тези продукти, ако е това, от което се нуждаете.

Популярна тема