Как да гледате видеоклипове в WhatsApp, без първо да ги изтегляте

Съдържание:

Как да гледате видеоклипове в WhatsApp, без първо да ги изтегляте
Как да гледате видеоклипове в WhatsApp, без първо да ги изтегляте
Anonim

Идват добри новини за водещата услуга за съобщения, защото днес с най-новата бета версия открихме, че е възможно гледане на видеоклипове в WhatsApp без изтегляне Това вече е налично в WhatsApp beta 2.16.363 и ще ви позволи да го изпробвате веднага, ако искате. Сега можете да гледате видеоклиповете по-рано, без да се налага да чакате да се изтеглят напълно. Това е идеално за потребители с бавни връзки

Новата версия WhatsApp beta 2.16.363 вече е достъпна за всички потребители, които са в бета програмата и които са свързани към Wi-Fi мрежа (така че приложението да се актуализира автоматично). В тази нова актуализация подчертаваме тази функционалност за гледане на видеоклипове, без да ги изтегляте, тъй като вече ще пропуска възпроизвеждането, когато натиснете възпроизвеждане Точно както други услуги за стрийминг.

видео разговори - whatsapp
видео разговори - whatsapp

Гледането на видеоклипове в WhatsApp без изтегляне е възможно с WhatsApp beta 2.16.363

След като актуализирате до тази бета версия, веднага щом гледате нов видеоклип, ще получите голям бутон за възпроизвеждане над миниатюрата И до него по-малък знак за „изтегляне“(долу вляво), който също показва теглото на видеоклипа. Така че можете да изберете дали искате да го видите сега или да изчакате и да го изтеглите. Чудесно е, защото досега не можехме да видим видеоклиповете предварително. Сега, независимо от вашата връзка, можете да го гледате по-рано, веднага щом го получите.

Внимавайте, защото е важно да се отбележи, че видеоклиповете се изтеглят по същия начин. Това, което се случва, е, че сега можете да ги гледате предварително. Не е нужно да чакате изтеглянето на видеоклипа да приключи, за да го гледате. Съдържанието ще бъде изтеглено в края на всичко, независимо дали го предавате поточно или директно. Но ако имате бавна връзка или видеоклипът е много голям, ще можете да гледате видеоклипа по-рано

Изтеглете WhatsApp beta 2.16.363

За да му се насладите, просто трябва да актуализирате бета версията на WhatsApp от Play Store. Ето как да се присъедините към бета програмата на WhatsApp. След като влезете, ще трябва само да станете бета тестер и винаги, когато има нова актуализация, вие ще й се наслаждавате преди всеки друг. Безопасно е.

Оставяме ви и WhatsApp 2.16.363 APK в APK Mirror.

Популярна тема