Излъчвайте видео на живо в Instagram Stories

Съдържание:

Излъчвайте видео на живо в Instagram Stories
Излъчвайте видео на живо в Instagram Stories
Anonim

Instagram е социална мрежа за снимки, в която се качват все повече видеоклипове. Но сега не само ще можете да записвате видеоклипове нормално, защото вече можете да го правите на живо. Преди малко обявихме новата функционалност на Instagram: запис на видеоклипове на живо в Instagram Stories. Но сега ще ви кажем как да излъчвате видео на живо в Instagram, за да нямате съмнения.

Представете си, че отивате на пътуване или вашият футболен отбор току-що е вкарал гол. Можете да запишете нормално видео. Но със сигурност ви харесва повече да споделяте момента на живо с приятелите си, нали? Ето защо момчетата от Instagram са добавили тази функционалност. Ако се чудите как да излъчвате видео на живо в Instagram Stories, нека започнем:

предавания на живо в Instagram истории
предавания на живо в Instagram истории

Как да излъчвате видео на живо в Instagram

Какво е новото в Instagram вече е достъпно за всички потребители, които имат най-новата версия на Instagram на Android, която вече можете да актуализирате и инсталирате от Play Store. Не се притеснявайте за това, защото в цялата статия ще ви разкажем всичко за видеоклиповете на живо в Instagram

За да се насладите на новите неща в Instagram, това са стъпките, които да следвате:

  • Актуализирайте Instagram за Android (новата версия е налична от 21 ноември). Оставяме ви връзката по-долу, за да можете да актуализирате от Play Store. Или можете също да вземете мобилния телефон, да влезете в Play Store и да потърсите Instagram, трябва да се появи опцията за „актуализация“.
  • Отворете приложението Instagram (след като го актуализирате).
  • Докоснете горе вляво върху историята.
  • Изберете директно отдолу вместо нормално.
  • Щракнете «Стартиране на видео на живо«.

След като го направите, ще започнете да излъчвате на живо за някои от вашите последователи. От момента, в който започнете, вие ще излъчвате в реално време за вашите последователи. Тогава знаете, че ще изчезне, както ще ви кажем по-нататък.

Сигурен съм, че когато изберете “ directo” ще се появи следното:

« Ще изпратим известие до някои от вашите последователи, за да могат да се присъединят. Видеоклиповете на живо са налични само докато предавате поточно и след това ще изчезнат ".

Това е толкова лесно, колкото да актуализирате приложението и да влезете в насладете се на вашите видеоклипове на живо в Instagram Stories. Не можете да пропуснете и тези на вашите последователи. Ще си прекарате чудесно с новите неща от тези момчета.

Ако не виждате опцията за „директно“,, това е защото не сте актуализирали правилно Instagram. Не забравяйте да сте свързани чрез Wi-Fi, в противен случай пак ще ви свършат достатъчно данни. Препоръчваме ви да актуализирате Instagram от вкъщи и да сте свързани чрез Wi-Fi. Ако използвате обществен Wi-Fi, не е лошо да актуализирате приложението по този начин. Ако ви върви, възползвайте се. След няколко секунди ще актуализирате приложението си.

Ако имате някакви съмнения, прегледайте предишните екранни снимки, трябва да намерите същите функции на вашето устройство. Винаги, когато има нещо ново, ще трябва да актуализирате. Само като посетите Play Store, ако има нова актуализация, тя със сигурност ще се появи за вас.

Подейства ли ви? Ако имате проблеми можете да ни оставите коментар, ние вече изпробвахме новия Instagram и можем да ви помогнем с всичко необходимо. Вече знаете как да предавате видео на живо в Instagram Stories. Кажете ни дали работи за вас!

Ако не получите опцията на живо в Instagram, опитайте изтеглете и инсталирайте Instagram 10 от APK Може би не във вашия магазин още актуализиран Instagram се появява в Play Store, опитайте да инсталирате APK, за да видите дали работи без проблеми. Ако не можете да ни оставите друг коментар.

Популярна тема