HTC няма да продаде своя филиал за мобилни телефони

Съдържание:

HTC няма да продаде своя филиал за мобилни телефони
HTC няма да продаде своя филиал за мобилни телефони
Anonim

HTC отрича, че ще продаде своя филиал за мобилни телефони И това е, че през последните часове изтекоха сериозни слухове, които идват от Китай и които потвърждават, че HTC може продаде своя филиал за мобилни телефони, поради загуби през последните месеци. Това обаче може да доведе до нищо, защото HTC бързо го отрече.

Ясно е, че когато реката шуми, тя носи вода. Тези слухове съществуват с причина, така че всичко показва, че може да се окаже истина. Въпреки това се надяваме, че HTC може да намери решение Телефоните, които те пуснаха от вечността, имат някои доста готини дизайни, но цените обикновено са високи. Все пак ще трябва да променят стратегията.

htc-болт-стартиране
htc-болт-стартиране

HTC няма да продаде своя филиал за мобилни телефони

Тези слухове просто се изчерпаха, защото HTC не иска да продаде секцията си за мобилни терминали. Само като си помисля за това, излиза на преден план, че няма да го направят. Те категорично отрекоха, а истината е, че ние им вярваме. Поне засега, те няма да продават

На теория те не биха били в преговори с трети страни. Вярваме на официалната версия на HTC, но ще изчакаме да видим какво ще се случи през следващите месеци. Защото, когато реката шуми, водата носи. Като се има предвид икономическата ситуация, няма да е изненадващо.

Да видим какво ще се случи след няколко седмици

Ще следим отблизо финансовото състояние на HTC. Не остава нищо до началото на новата година, може би между януари и март имаме нови данни.

Ясно е, че мобилното подразделение на HTC има нужда от промяна. Залагайки на виртуалната реалност, те биха могли да постигнат добри цели. Ясно е, че тези момчета винаги са се справяли добре. Те просто се нуждаят от удар по китката, за да видят резултатите.

Ще продължим да наблюдаваме внимателно, за да видим какво ще се случи през следващите седмици или месеци. Ясно е, че нещо трябва да се случи, за да се подобри това.

Какво чакате?

Популярна тема