Android Pay ще бъде достъпен за Android Wear

Android Pay ще бъде достъпен за Android Wear
Android Pay ще бъде достъпен за Android Wear
Anonim

Ако Android Pay ни позволява да плащаме с нашия смартфон, е напълно разбираемо, че тази технология Android Pay ще достигне до смарт часовниците с Android Wear Потребители, които вече плащат със своите терминали в магазините скоро ще можете да го направите с интелигентни часовници. Това е една от функциите на Android Wear, които се виждат.

Знаем, че към Samsung Pay и Apple Pay се присъединява конкурент сред трудни за разбиване, като Google с Android Pay. Момчетата от Маунтин Вю вече работят върху пристигането на плащанията с Android Pay за смарт часовници.

Два часовника Google Android Wear
Два часовника Google Android Wear

Android Pay Android Wear

Проблемът с това е, че не всички смарт часовници с Android Wear ще бъдат съвместими. Но изискванията не са нещо, за което да пишем, ние ги споменаваме по-долу:

Изисквания:

  • Умен часовник с най-новата версия на Android Wear.
  • Умен часовник с NFC свързаност.

Не всеки отговаря на тези важни изисквания, така че само най-новите ще могат да плащат с Android Pay локално. Ако всичко върви добре, както ви казахме, много скоро ще ще можете да извършвате плащането на вашите покупки от смарт часовника. Ако вашият смарт часовник отговаря на тези характеристики, скоро ще можете да извършвате плащания от часовника си. Някои като Gear S3 или Apple Watch 1 или 2 вече го позволяват. Този път разликата е, че имаме технологията Android Pay.

Услугите на Google Play отговарят за разкриването му

В кода на последната актуализация на Google Play Services 10 тази информация е изтекла. Знаем, че скоро ще можем да свържем часовника с Android Pay Хубавото на използването на хранилище за контрол на версиите, като Bitbucket, е, че ни позволява да сравняваме промените между версиите и ние винаги попадам на нещо интересно. По този повод намерената награда е доста голяма.

В момента не знаем датата на пристигането на Android Pay в Испания. Очакваме го за декември 2016 г., но да видим какво ще стане. Съвместимостта с Android Wear, след като пристигне, може да бъде незабавна. Ще ви държим в течение.

Какво мислите за новините?

Популярна тема