LG V30 няма да има втори екран

Съдържание:

LG V30 няма да има втори екран
LG V30 няма да има втори екран
Anonim

Изглежда, че LG винаги се е ангажирала с иновациите, дори това да не означава да изпревари конкуренцията. Въпреки факта, че хората критикуват големите компании (особено Apple и Samsung) за малките иновации, които въвеждат в своите терминали, в крайна сметка те масово купуват продуктите им.

Реалността е, че отдавна сме научили, че идеята не е най-важното нещо, изпълнението на една идея е може би по-важно от самата концепция, тъй като идеите са нещо, което хрумва на хиляди хора, но да знаете как да ги приемете, сглобите и да им дадете живот е друга история.

lg g5 двоен екран
lg g5 двоен екран

LG V30 ще бъде нововъведение, но ще премахне втория екран

LG въведе голяма промяна в серията LG V с пускането на първия в серията, LG V10. Сега корейската компания осъзна, че този втори екран не добавя достатъчно стойност поради липсата на полезност (вместо да показва известия и някакво персонализирано съобщение).

Функцията Always On също не е много подходяща, която далеч не е средство за пестене на батерията, а в крайна сметка се оказва нещо, което повечето потребители деактивират и това означава, че хората искат екранът на мобилния им телефон да е изключен За мнозина този тип функции биха могли да бъдат полезни, но в крайна сметка те си мислят, че със сигурност ще изтощят батерията на мобилния си телефон (и отчасти са прави).

LG V30 ще търси иновации в друга област

Не знаем кой, вярно е, тук сме, за да кажем наистина малко в тази статия, но това, което знаем е, че Евън Блас, разпространител на информация, който рядко греши, е „потвърдил“, че LG V30 няма да има двоен екран както в двата предишни терминала, тъй като това не е достатъчно, за да задоволи потребителите.

Серията LG V е серия от изпробване на нови неща и в същото време е доста проста поради включването на най-новия хардуер на пазара. Време ли е LG V30 да монтира Edge екран от двете страни и една от най-добрите камери на пазара? Това може да е пътят на LG, но ще трябва да изчакаме още малко, за да потвърдим подробности.

Популярна тема