Най-доброто приложение за компресиране на файлове на Android

Съдържание:

Най-доброто приложение за компресиране на файлове на Android
Най-доброто приложение за компресиране на файлове на Android
Anonim

Със сигурност в даден момент имате нужда от приложение за компресиране и разархивиране на файлове на Android Ако обикновено изтегляте ZIP, знаете, че имате нужда от приложение за отваряне на ZIP файлове на Android Търсите нещо подобно? Е, не можете да пропуснете това, което ви казваме, защото това е може би най-доброто приложение.

В даден момент от живота си с Android вероятно сте търсили най-доброто приложение за компресиране на файлове на Android Ако е така, ще ви харесаZArchiver Това приложение е едно от най-добрите и най-пълните за игра с този тип файлове, то ви предлага много различни опции и е много пълно, за да бъде безплатно.

app-open-zip-android
app-open-zip-android

Приложение за отваряне на ZIP на Android

Това приложение, за което ще говорим, е ZArchiver Въпреки че за интерфейса няма какво да се пише, той е функционален, което е важното. Потребителите го избират, защото не само ще можете да компресирате или декомпресирате файлове, да отваряте ZIP и т.н., но е и лек. Много приложения от този стил са много тежки… и ако имате проблеми с паметта, това приложение е идеално за вас.

Също така е лесен за използване и бърз Ще можете да го използвате за рекордно време, защото за секунди ще можете да компресирате файловете, които искате, дори и с парола. То е много лесно за използване от всеки потребител, затова е едно от любимите приложения (за мен най-доброто) в Play Store.

Страхотно е, защото:

  • Върви твърде бързо.
  • Заема малко място.
  • Има много функции.

Поради тези функции ни харесва много. И тъй като е безплатен, няма съмнение относно използването му.

Приложението е безплатно и има оценка 4, 4

Това е едно от най-високо оценените приложения за компресиране и разархивиране на файлове на Android. Можете да го изтеглите безплатно от следната връзка, която ви отвежда до Google Play.

Ако имате нужда от приложение за компресиране и декомпресиране на ZIP файлове (сигурен съм, че имате нужда от него), опитайте да го пробвате, защото е безплатно и няма да ви струва нищо. Може да бъде ваше сега:

Популярна тема