Приложение за отваряне на две сесии на Android

Съдържание:

Приложение за отваряне на две сесии на Android
Приложение за отваряне на две сесии на Android
Anonim

Ако търсите приложение за две отворени сесии на Android, ще ви разкажем за приложение, което има 0 загуби. Това приложение се нарича App Cloner и от името му със сигурност ще заключите, че ви позволява да клонирате приложения, тоест да имате отворени много различни сесии на приложения, за да бъдете свързани към два акаунта, различни от едно и също приложение.

Ако ви е скучно през уикенда, искате да изпробвате ново приложение или просто искате да отворите две различни сесии на Android, това приложение е за вас.

Приложение за отваряне на две сесии на Android
Приложение за отваряне на две сесии на Android

Приложение за две отворени сесии в Android

App Cloner е приложение, което няма отпадъци. Ще ви позволи да клонирате приложения Много е полезно, защото ви позволява да имате отворени две сесии едновременно Страхотно е, т.к. с тях ще можете да клонирате толкова много приложения… приложенията, които винаги сте искали да използвате, но не сте могли да използвате едновременно.

Това приложение ви позволява да промените името или иконата на клонираното приложение. По този начин няма да можете да го объркате с оригиналното приложение. Ще бъде много по-лесно за вас да използвате.

Това, което ще можете да правите с приложението, е не само да се наслаждавате на няколко сесии на различни приложения, но и да конфигурирате много аспекти. Ще можете да променяте шрифтове, да завъртате екрана, език, много прозорци и много повече, защото все още не сте виждали най-доброто (ще разберете веднага щом го изпробвате).

Единственото лошо нещо: не всички приложения работят

Разбира се, не ви позволява да клонирате сесиите на всички приложения в света. Същият разработчик отговаря за това да го направи много ясно, така че няма да имате проблеми.

Да, Messenger, WhatsApp, Telegram работят…

Най-типичните работят без проблеми, така че можете да го опитате и наистина ще се насладите на това приложение. Той е доста пълен за Android и има безплатна версия, така че нямате извинение да не го опитате. Приложенията, които проверяват сертификата, няма да работят. Това, което прави приложението, е да промени сертификата на приложенията, които искаме да клонираме. По същата причина не работи за всички приложения на пазара.

Ето защо ви препоръчваме да бъдете внимателни с покупките в приложението, защото те може да не работят добре за вас.

Изтеглете приложението сега

Има нота 4, 1. Работи перфектно. Можете да изтеглите App Cloner сега от Play Store:

Популярна тема