Adobe Reader ви позволява да сканирате документи на Android

Съдържание:

Adobe Reader ви позволява да сканирате документи на Android
Adobe Reader ви позволява да сканирате документи на Android
Anonim

Мнозина ще знаят Adobe Reader, защото преди години, когато Windows 8.1 и Windows 10 не бяха достигнали компютрите, Windows нямаше собствен инструмент за преглед на PDF файлове Adobe Reader беше, за дълго време типичният PDF четец и Adobe Acrobat (срещу заплащане) беше идеалното допълнение за правене на модификации.

Adobe Reader също е наличен за Android, тъй като Android по подразбиране също не интегрира четец на често задавани въпроси (той е включен в услугите на Google и в някои слоеве за персонализиране). Adobe Reader е много мощен софтуер, който е добра помощна програма за тези, които трябва да преглеждат PDF файлове на мобилния си телефон, но сега това приложение носи много интересна новост, Adobe Reader ще ни позволи да сканираме и дигитализираме документи с камерата на нашия мобилен телефон с Android. Ако никога не сте го правили, тук ще ви покажем как да отворите PDF на Android.

Отворете PDF на Android
Отворете PDF на Android

Защо е толкова важно Adobe Reader да поддържа сканиране на документи на Android?

Adobe не е първата, която е включила тази технология в приложението си, разбира се, но е една от малкото, които са се справили добре и затова тя обяви в своя блог горда от това.

Използването на тази нова функция за дигитализиране на документи ще бъде много лесно, просто трябва да влезете в менюто Scanner, за да заснемете документа с нашата мобилна камера (колкото по-добро е качеството на снимка и камерата най-добрият резултат ще получим).

След като снимката бъде направена, програмата ще ни даде възможност да запазим снимката или не, сканирания документ в PDF или да го споделим чрез различни програми. Резултатът ще бъде оптимален и ще използва OCR технологията, интегрирана в Adobe Sensei, технология, която ви позволява лесно да сканирате всякакви документи.

Adobe Sensei разпознава много знаци и букви

Adobe Reader за Android ще може да дигитализира всички видове документи като рецепти, текстове или всички видове файлове. Инструментът за сканиране на Reader ни позволява да сканираме документи с множество страници и след това да ги пренаредим по наш вкус, това е полезно за онези потребители, които трябва да съхраняват бележки, например.

Тази функция е налична, както Adobe коментира, тук можете да изтеглите най-новата версия на приложението от Google Play. Безплатно е.

Популярна тема