Публикуване на запазени изображения и видеоклипове в Instagram Stories

Съдържание:

Публикуване на запазени изображения и видеоклипове в Instagram Stories
Публикуване на запазени изображения и видеоклипове в Instagram Stories
Anonim

Instagram беше просто още една социална мрежа, платформа, която има милиони и милиони потребители, но за Facebook това не беше достатъчно. Да, въпреки целия успех на Instagram Facebook иска да се конкурира със Snapchat и за това пусна истории, функция, която на практика копира идеята на Snapchat, но я интегрира в платформа с още няколко милиона потребители.

Освен това, вероятно не знаете тези трикове за истории в Instagram, но този път искаме да поговорим с вас за нещо, което много хора знаят, че може да се направи, но не знаят как. Как да публикувате снимка или видеоклип в Instagram истории, които сте запазили на телефона си? Да, в допълнение към използването на Instagram за публикуване в истории, можете да публикувате неща, които сте записали или уловили на мобилната си камера през последните 24 часа и това е много лесно.

трикове-истории-инстаграм
трикове-истории-инстаграм

Как да публикувате снимки или видеоклипове в Instagram истории, които сте запазили на телефона си?

Това е толкова лесно, колкото да щракнете върху бутона за създаване на нова история и след това плъзнете надолу. Над пръста ще получим няколко квадрата с изображения и видеоклипове, които са направени през последните 24 часа.

Всички тези изображения и видеоклипове могат да бъдат публикувани в Instagram истории за 24 часа като публикация, която улавяме от самия Instagram. В заснемането екранът отляво е този, който показва как излиза. Показват се файловете, които сте запазили през последните 24 часа.

Как да публикувате снимки или видеоклипове, които са заснети преди 24 часа?

В случай на снимки е много просто, просто трябва да направите екранна снимка на снимката, която имаме на нашия мобилен телефон и Instagram автоматично ще я разпознае като нов файл и ще ни даде възможност да го публикуваме в мрежата.

При видеоклиповете е горе-долу същото, но екранна снимка не работи, можем да използваме програма за заснемане на екрана и звука или, което е по-практично, видео редактор, който много телефони обикновено интегрират.

видео редакторът може да създаде нов видеоклип чрез приложението и тогава Instagram ще го разпознае като един от тези файлове, които са били редактирани през последните 24 часа. Толкова е лесно хора. Знаеше ли? С последните модификации историите в Instagram са се подобрили толкова много, че някои казват, че са по-добри от тези на Snapchat.

Популярна тема