BQ телефони, които ще се актуализират до Android Nougat

Съдържание:

BQ телефони, които ще се актуализират до Android Nougat
BQ телефони, които ще се актуализират до Android Nougat
Anonim

BQ е испанска марка, която проектира в нашата страна, но произвежда в Китай, както много други. Сега тази компания полага доста грижи за своите устройства и пусна официалната актуализация до Android 7.0 Nougat.

Да, потребителите искат да знаят дали телефонът им ще се актуализира до Nougat или не и BQ официално го потвърди чрез Twitter, заявявайки, че някои от телефоните им ще се актуализират. Очевидно колкото по-нов е мобилният телефон, толкова повече възможности има за актуализация, но обхватът също влияе върху този тип решение.

BQ Aquaris A4.5
BQ Aquaris A4.5

Кои BQ телефони ще се актуализират до Android 7.0 Nougat?

Сред мобилните телефони, за които открихме, че получават актуализацията, има много от най-новите, като BQ Aquaris X5 Plus, мобилен телефон с добри покрития и много балансиран конфигурация.

Те не са забравили и гамата от телефони Aquaris U, която също ще се актуализира до Nougat и в случая на Aquaris M5, Aquaris M5.5 и Aquaris X5или ще останат без актуализация. Най-интересното при BQ е, че обновява много мобилни телефони, които са под бариерата от 300 евро и дори под 200 евро. Има компании, които актуализират само своя висок клас.

BQ ще актуализира повечето от последните ви телефони

Най-младият от серията, BQ Aquaris A4.5 също ще получи актуализацията до Android 7.0 Nougat и тъй като принадлежи към програмата Android One, той е длъжен да Направи го. Мобилният телефон има директно софтуер на Google, без какъвто и да е вид персонализиране от BQ.

Дати за актуализиране на Android 7.0 Nougat на BQ

Проблемът с актуализациите понякога не е само да или не, проблемът обикновено се крие в датата. BQ определи много ясни дати за тези актуализации.

  • Q1 2017 – Те ще актуализират Aquaris X5 Plus, Aquaris A4.5 с Android One, както и гамата Aquaris U.
  • Второ тримесечие на 2107 – Още през месец април, май или дори юни BQ ще се възползва от възможността да актуализира Aquaris X5, Aquaris M5.5 и Aquaris M5.

Ще трябва да изчакате поне 3 или 4 месеца, за да получите актуализацията на Nougat, но поне ще знаете дали сте един от късметлиите, които ще получат най-новата версия на Android на вашия мобилен телефон. Цената на мобилните телефони BQ за това, което предлагат е доста добра, това не е марка, която не харесваме.

Популярна тема