Декемврийска актуализация за Pokémon Go

Съдържание:

Декемврийска актуализация за Pokémon Go
Декемврийска актуализация за Pokémon Go
Anonim

Ако сте един от онези, които все още играят Pokémon Go, трябва да знаете, че имаме добри новини за вас от Niantic. Реалността е, че играта не е получила подобрения толкова бързо, колкото очакваха нейните създатели, но през месец декември може да пристигнат много новини, които ще дадат на играта нов живот. йени

Да, говорим за дългоочаквани функции като PvP битки (битки между различни треньори на Pokémon), възможност за размяна на Pokémonс други хора и дори със 100 нови покемони от второ поколение, включително някои бебета покемони и нов легендарен покемон.

100-нови-pokemon-go
100-нови-pokemon-go

Новини, които може да пристигнат през декември в Pokémon Go

Реалността е, че ако всички промени бяха включени в новата декемврийска актуализация (в момента това е слух и не е потвърдено от Niantic), играта би имайте различен живот. Много играчи са се уморили да играят, защото имат почти всички покемони и нямат много работа.

Битките с треньори ще дадат повече шансове и надеждата да разменим Pokémon с други играчи ще ни помогне да завършим Pokédex по-бързо. На свой ред 100 нови покемона и нов легендарен покемон ще върнат хората на улицата, за да ги получат.

В момента няма потвърдени нови функции от Niantic

Яйцата също могат да придобият особено значение, защото биха могли да заменят текущия процес на излюпване, в яйцата различните бебета Pokémon (Pichu, Cleffa, Magby, Elekid, Igglybuff или Smoochum), който може да еволюира в най-мощната му фигура.

В момента няма повече информация за новата актуализация на Pokémon Go, която трябва да пристигне следващия декември, за да съвпадне с празниците и дългите периоди на скука на милиони хора, които може намерете играта начин да се забавлявате.

Знаем, че Nintendo и Niantic планират да пуснат тези функции, но това, което не са изяснили, е кога ще го направят. Очаква се това да е този декември и ние ще бъдем нащрек да изпробваме новите възможности, веднага щом станат налични.

Популярна тема