Leagoo T10: Спецификации, стартиране и цена

Съдържание:

Leagoo T10: Спецификации, стартиране и цена
Leagoo T10: Спецификации, стартиране и цена
Anonim

Преди известно време имахме възможността да анализираме един от телефоните с най-добро качество/цена на пазара, Leagoo M5. Реалността е, че този терминал ни накара да погледнем на Leagoo с други очи и сега китайската компания представи първия си флагман.

Leagoo T10 е въпросният модел и истината е, че изненадва със своите висококачествени покрития и високи спецификации. Leagoo T10 има първокласендизайн, тъй като монтира метално цяло тяло, което предлага голяма устойчивост на удари и падания.

екран-leagoo-t10
екран-leagoo-t10

Leagoo T10: Висококачествен фаблет

От своя страна това изобщо не е малък телефон, новият Leagoo T10 разполага с 5,7-инчов FullHD екран с IPS технология. Вътре, за да отприщи звяра, е новият MediaTek Helio X20 с 10 ядра, който ще лети заедно с 4 GB RAM, който монтира.

За да не останете без място за съхранение, можете да използвате неговата вътрешна памет от 32 GB или да разширите паметта чрез microSD карти до 128 GB. Този път камерата също не е пренебрегната, Leagoo T10 има 13 MP задна камера със сензор Samsung.

Отпред Leagoo T10 също не е пренебрегнал нищо, неговата 13 MP камера със сензор Sony ще осигури добри селфита и страхотно качество за видео разговори. И накрая, остава само да говорим за неговия много бърз четец на пръстови отпечатъци на гърба и 3500 mAh батерия, захранвана от USB Type-C конектор. Всички работят с интерфейса Leagoo 2.1, базиран на Android 6.0 Marshmallow.

price-leagoo-t10
price-leagoo-t10

Leagoo T10 цена и стартиране

Новият Leagoo T10 ще се появи на пазара на цена между 150 и 180 евро (може да има повече версии за съхранение) и ще пристигне в средата на декември тази година. Реалността е, че Leagoo го прави наистина добре и компании като тази са тези, които най-накрая успяват, без да се налага да копират дизайн или да правят неща като всички останали.

Leagoo е малко известна марка, но ние ще се опитаме да получим нейния флагман веднага щом бъде пусната, за да я анализираме и да ви разкажем много повече за нея. Ще се предлага в сиво и златно.

Популярна тема