Налична унифицирана пощенска кутия на Facebook, Messenger и Instagram

Съдържание:

Налична унифицирана пощенска кутия на Facebook, Messenger и Instagram
Налична унифицирана пощенска кутия на Facebook, Messenger и Instagram
Anonim

Както Microsoft, така и Facebook са на върха на корпоративните технологии и сега изглежда, че мрежата на Zuckerberg прави някои промени, за да монетизира някои от технитепродукти, които не се затрудняват.

Да, става въпрос за подобряване на достъпа за компании до някои услуги и за това създаде уникална и интегрирана пощенска кутия на Facebook, Messenger и Instagram (всъщност Facebook на Messenger те имат го отделиха сами, така че не разбираме как ни продават сега, когато го събират заедно).

интегриран във facebook
интегриран във facebook

Facebook пуска интегрирана входяща кутия на Facebook, Messenger и Instagram

Да, идеята има смисъл, тъй като много компании използват Facebook и Instagram, за да комуникират с клиентите си и по този начин могат да отговорят на всички запитвания от едно и също място. Истината е, че да си добър мениджър на общността е сложно и ако пристигнат в два или три екземпляра, дори няма да ти кажа.

Проблемът с тази интеграция е, че то ще бъде достъпно само за компании, тоест ще бъде възможно да се използва това ново приложение само с фирмени акаунти, а не с акаунт на всеки потребител, който искате да имате пощенска кутия и за двете платформи.

Facebook иска да спечели позиции в бизнес територията

Реалността е, че Facebook е малко по-назад от Google и Microsoft, когато става дума за бизнес и въпреки че управлява много повече, отколкото някои хора смятат, е далече да имаш добър инструмент за компании като такъв.

Работата с тази нова интегрирана пощенска кутия е проста, всички известия пристигат на едно място и това е всичко. Най-хубавото е, че пощенската кутия ще ни позволи лесно да идентифицираме откъде идва всяко съобщение или известие.

Facebook иска предимства и за това трябва да се възползва от това, което вече има. Останалите от нас смъртните ще трябва да носим 3 приложения на устройството, но това също не е голям проблем. Резултатите и тестовете с тази пощенска кутия са много добри и това означава, че скоро ще достигне голям брой страници. Тази нова обединена пощенска кутия ви позволява да отговаряте директно на съобщения и това е много интересно

Популярна тема