Samsung няма да продава ремонтиран Galaxy Note 7 през 2017 г

Съдържание:

Samsung няма да продава ремонтиран Galaxy Note 7 през 2017 г
Samsung няма да продава ремонтиран Galaxy Note 7 през 2017 г
Anonim

Вчера много уебсайтове започнаха да казват, че Samsung ще продаде отново Samsung Galaxy Note 7 на развиващите се пазари, пазари като Индия или Виетнам. Сега нека изясним малко въпроса, защото реалността е, че големите медии грешат.

Samsung обмисляше тази възможност, но не в момента. Тоест, най-вероятно е Samsung да не пусне отново Note 7 на пазара нито в нормална версия, нито в обновена версия, нито нещо подобно. Сега, откъде дойде слухът? Защо масовите медии спекулираха с тази възможност?

explosion-galaxy-note-7-damage
explosion-galaxy-note-7-damage

Стар доклад разпространи слуха

Да, това е. Това беше просто слух, базиран на стар доклад, доклад, който датира от септември, преди компанията да обяви Galaxy Note 7 за мъртъв и да асимилира, че вратата на батерията няма благоприятно решениеза всеки потребител.

Това е. Това беше просто слух, произлязъл от много стар доклад. Реалността е, че Samsung първоначално се опитаха да коригират проблема, но след като ремонтираният Galaxy Note 7 започна да експлодира, те осъзнаха, че проблемът няма просто решение и това накара компанията да спре производството. и допремахнете всички тези терминали от пазара

Samsung Galaxy Note 7 няма да се върне на пазара

Първоначалната идея на Samsung беше ремонт на всички Galaxy Note 7s, за да не се превърнат в електронен скрап и да ги направи достатъчно сигурни, за да бъдат върнати в обращение.

Сега, това стартиране ще намали много цената на терминала и това ще направи възможно продажбата му на развиващи се пазари, страни като Виетнам или Индия, без марката да губи твърде много репутация. В развиващите се страни телефоните от среден клас са много разпространени и това прави закупуването на телефон от висок клас на добра цена решение, очаквано от много от жителите на тези страни.

Samsung също коментира, че те никога не говорят или изясняват какъвто и да е слух или спекулация относно компанията, така че този път не беше по-различно, не беше казано от тях и те няма какво да говорят за този малък проблем.

Популярна тема