OnePlus 3T: Характеристики, стартиране и цена

Съдържание:

OnePlus 3T: Характеристики, стартиране и цена
OnePlus 3T: Характеристики, стартиране и цена
Anonim

След няколко седмици на слухове и дори след като видяхме някои визуализации за това какво може да бъде бъдещият OnePlus 4, дойде моментът да говорим официално за подновяването на OnePlus 3, OnePlus 3T.

Реалността е, че това подновяване няма много смисъл за компания като OnePlus, но може би за конкурираща се със зверове като Xiaomi с неговия Xiaomi Mi5s това подновяване прави много на смисъл. OnePlus 3T значително подобрява производителността на устройството, но не твърде много, ако го сравним с предишния OnePlus.

android-oneplus-3t
android-oneplus-3t

OnePlus 3T: Забележимо, но не впечатляващо подобрение

Истината е, че се оценява, че някои неща се подновяват, но не можем да разберем, поради философията, която OnePlus е предприела до момента, дали това наистина е мотивирано решение от тях или решение, наложено от пазара и колко бързо се променя.

Устройството все още има много добра мултимедийна секция: 5, 5-инчов FullHD екран с AMOLED технология и много прилична 16 MP камера на гърба, способна да заснема RAW снимки и 4K видеоклипове.

OnePlus 3T също има 16 MP предна камера и това прави селфитата изобщо не лоши, наистина са добри. Софтуерът получи някои други подобрения с OxygenOS 3.5, базиран на Android 6.0 Marshmallow, и също така интегрира системата Dash Charge, която е способна да зарежда 3400 mAh батерия много бързо.

В него обновеният Qualcomm Snapdragon 821 на 2,35 GHz ще взриви устройството заедно с 6 GB RAM, които този път ще работят правилно. йени

Цена и стартиране на OnePlus 3T

За неговата цена трябва да говорим за 439 евро за 64 GB версия като начало или поне така ни казват на уебсайта си. Размерът му ще бъде 152,7 x 74,7 x 7,35 милиметра с тегло само 158 грама.

Истината е, че обичаме да виждаме нови телефони, но също така обичаме компаниите да поддържат своята идентичност. Всъщност OnePlus пусна страхотен мобилен телефон, но на цената, която пуска, хората избират други по-евтини решения, които са също толкова мощни, но не и с подобна производителност.

Популярна тема