Възстановяване на TWRP за Pixel вече е налично

Съдържание:

Възстановяване на TWRP за Pixel вече е налично
Възстановяване на TWRP за Pixel вече е налично
Anonim

Добри новини, които ви съобщаваме днес, защото TWRP Recovery вече е достъпно за Google Pixel, новият телефон на Google, който се пуска в някои точки на картата, но това за моментът не е настъпил в Испания, ние все още чакаме. Междувременно получаваме подобни новини от XDA, тъй като TWRP Recovery за Pixel вече е наличен

Ако искате да видите как да инсталирате това персонализирано възстановяване на Google Pixel, не напускайте, защото ние ще ви кажем.

пикселно натоварване
пикселно натоварване

TWRP възстановяване за Pixel

Ако сте купили Pixel, може да ви хареса TWRP. Както знаете, те го поддържат перфектно и чрез това персонализирано възстановяване ще имаме достъп до допълнителни функции Инсталирането на персонализиран ROM на Pixel може да е възможно (въпреки че обикновено не е основната причина, поради която потребителите правят това на телефоните на Google, за това, че имат този изключителен Android).

Въпреки това, ако искате да опитате, можете. Въпреки че бихме ви препоръчали да изчакате малко, тъй като този TWRP за Pixel има грешки и ако не сте свикнали да се справяте много с този тип работа, може да се окаже сложно. И не искаме да останете без толкова скъп телефон. Ако имате знания, със сигурност знаете какво да правите. Но ако ги нямате, по-добре изчакайте, докато имате стабилен TWRP

TWRP за Pixel наличен, но пълен с грешки

Грешките, открити в това персонализирано възстановяване, не са за смях. Тази първа версия има името alpha1 Името вече идва да каже, че е в процес на тестване и че все още има да извърви дълъг път. Със сигурност след максимум 2-3 месеца ще имаме готова окончателна версия.

Но най-смелите потребители вече са го изпробвали. Не се колебайте да посетите нишката, за да сте наясно с всички новини, които се въртят около този TWRP за Google Pixel Можете да го инсталирате веднага (но внимавайте, защото може да загубите всичко). Направете резервно копие преди това за всеки случай. Или почти по-добре изчакайте за по-късна версия. Повече информация в темата:

Популярна тема