OnePlus 4: 8 GB RAM, 128 GB и Quad HD

Съдържание:

OnePlus 4: 8 GB RAM, 128 GB и Quad HD
OnePlus 4: 8 GB RAM, 128 GB и Quad HD
Anonim

Ако смятате, че OnePlus 3T е страхотна актуализация, все още не знаете нищо за последните слухове за новия OnePlus 4. Вярно е, че те са само слухове, извлечени от Phandroid, но това е не означава, че са толкова пресилени.

От Weibo, както обикновено, изтекоха слухове за пускане на OnePlus за 2017 Да, дългоочаквано пускане, което може да съвпадне с пускането на бъдещия OnePlus 4. На в момента не се знае много за неговия дизайн (тъй като OnePlus обикновено е оригинален), но спецификациите на устройството са били обсъждани.

oneplus-лого2
oneplus-лого2

Как би изглеждал бъдещият OnePlus 4?

Спецификации, както винаги, най-новите налични при стартирането или поне така изглежда.

  • Процесор Qualcomm Snapdragon 830 или иначе 835 (може би 831 също може да е опция).
  • 6 или 8 GB RAM, в зависимост от избрания вариант.
  • Малко по-малък екран от преди (5,5 инча може да е твърде много за мнозина), около 5,3-инчов екран с AMOLED технология и Quad-HD резолюция.
  • Двойна задна камера за по-добри снимки, със сигурност с опция за подобряване на качеството на снимката, а не за увеличение, както при други марки.
  • Огромна батерия от 4000 mAh, способна да издържи ден или два без проблем.
  • За съхранение може да има опция само от 128 GB и 256 GB, но 64 GB също не могат да бъдат изключени, те са повече от достатъчни за повечето потребители и малко спестяване на цена може да означава много за тях. единици продават.

И да, изглежда, че този страхотен хардуер ще бъде обвит в структура от метално стъкло, вероятно подобна на материала, използван за направата на Galaxy S7 и други смартфони. Такъв край.

Не можем да забравим, че това са слухове

Сега няма да забравяме, че това теч идва от Weibo и въпреки че много пъти от него излизат много верни неща, не можем напълно да вярваме, че ще бъде което мнозина ще получат. Трудното в това предложение е да се предложи устройство като това на цена, която можем да очакваме от OnePlus.

Ще бъде ли годината, в която OnePlus повишава цените до 400 евро или ще продължи да използва тази бариера, за да предложи по-евтин флагман? В действителност Xiaomi го затруднява много, като пуска големи терминали като Xiaomi Mi5s или Xiaomi Mi5 на по-ниска цена, въпреки че не трябва да забравяме, че OnePlus плаща авторски права и ако продава се на всеки свят, което кара цената на терминала да се покачва.

Популярна тема