Видео разговорите в WhatsApp вече са официални за всички

Съдържание:

Видео разговорите в WhatsApp вече са официални за всички
Видео разговорите в WhatsApp вече са официални за всички
Anonim

WhatsApp купонясва. Да, след последните слухове, видео разговорите не закъсняха и не трябваше да чакаме до 2017 г., за да бъдат представени.

Точно вчера в блога на WhatsApp компанията съобщи, че видео разговорите в WhatsApp са официално достъпни за всички. Видеообажданията WhatsApp най-накрая са достъпни за потребители, които имат Android, iOS и също Windows Phone Те са официални за всички платформи и ще работят от днес. Този път те блеснаха в сравнение с пускането на разговорите.

направи-видео-обаждане-whatsapp
направи-видео-обаждане-whatsapp

WhatsApp стартира видео разговори, защото чатът не е достатъчен

WhatsApp има удоволствието да съобщи, че преди известно време те успяха да внедрят обаждания за всички видове платформи и потребители и сега използват вече установена платформа за добавяне на видео разговори.

Най-хубавото е, че успяхме да ги тестваме на Android от известно време, ето доказателство, че видео разговорите в WhatsApp работят много добре. Да, това е, видео разговорите на известното видео приложение са с много добро качество и ще бъдат достъпни за всички веднага щом се уверят, че разполагат с най-новата налична актуализация

Видео разговорите в WhatsApp са активирани за всички

Ако видеообажданията все още не са пристигнали, ще минат въпрос на часове или дни, докато го направятТрябва да помним, че WhatsApp е компания с милиони потребители и да накараш всички тези милиони потребители да получават една функция наведнъж е практически невъзможно.

Разбира се, трябва да запомните, че видео разговорите WhatsApp в момента консумират доста голямо количество данни и е по-добре да ги използвате под WiFi мрежи или с много високи скорости на данни за кратко време. Напротив, ако злоупотребявате с видео разговори в WhatsApp, лесно можете да останете без данни.

Радваме се да видим, че видео разговорите вече ще бъдат достъпни за всички, тъй като всеки използва WhatsApp, дори нашите баби и дядовци, а WhatsApp твърди, че има моменти в живота, за които WhatsApp не е достатъчен като първите стъпки на внуче или лицето на това момиче, което учи в чужбина.

Популярна тема