4 трика за истории в Instagram, които не знаете

Съдържание:

4 трика за истории в Instagram, които не знаете
4 трика за истории в Instagram, които не знаете
Anonim

Въпреки че историите в Instagram са базирани на Snapchat, те са се подобрили достатъчно, за да се превърнат в основната атракция на приложението. Реалността е, че в резултат на последното подобрение (което можете да видите тук) историите в Instagram вече са по-пълни от преди. Ето защо ще ви покажем някои трикове за историите, които ще ви бъдат полезни.

Разбира се, историите в Instagram са само снимка или видеоклип от не повече от 10 секунди, които ще бъдат достъпни за 24 часа, но в тях можете да добавяте текстове, емотикони, щрихи и дори видео с бумеранг (тази функция вече е интегрирана). Историите в Instagram са достъпни от 2 август и това преобразява Instagram.

новини-инстаграм-истории
новини-инстаграм-истории

Какво имат Instagram Stories, което Snapchat няма?

Публикуването на съдържание в Instagram Stories увеличава уместността и известността на марката нейната уместност в тази социална мрежа, тъй като нейният аватар се показва на видно място в горната част на емисията.

Освен това, за да следвате истории в Instagram, не е необходимо да следвате профила, а в Snapchat можете да виждате само публикациите на вашите приятели. Гледанията в историите в Instagram са по-високи и съдържанието, публикувано там, обикновено е по-подходящо. Instagram има над 500 милиона потребители срещу 150 милиона потребители за Snapchat

Snapchat има повече опции за редактиране, повече филтри и т.н. На свой ред потребителите на Snapchat обикновено са по-лоялни към платформата, въпреки че мигрират по-бързо към Instagram поради известните истории.

трикове-истории-инстаграм
трикове-истории-инстаграм

4 трика с истории в Instagram, за които не сте знаели

Ще споменем 4 трика, които вероятно не знаете за историите в Instagram. Един от тях ще ви изненада. По-горе имате екранни снимки на 4-те трика заедно, но ние ще обясним един по един как работят.

Публикувайте снимки и видеоклипове от телефона

Много хора не знаят, че в Instagram Stories можете не само да публикувате снимки и видеоклипове, записани с приложението (в допълнение към Boomerang), но и снимки и видеоклипове, които са направени с камера на нашия мобилен телефон през последните 24 часа.

Сега как да публикувате снимка или видеоклип в Instagram, които вече са запазени на телефона ви? Просто влезте в екрана с истории, за да публикувате и плъзнете пръста си надолу по екрана. Ще се появят снимките и видеоклиповете, направени през последните 24 часа и вие ще трябва само да ги изберете и публикувате. Бумеранг или хиперлапс, записани с приложенията, също ще се появят.

За да публикувате по-стара снимка, просто трябва да направите екранна снимка и това е всичко, тя ще се счита за нова снимка и може да бъде публикувана директно, много е просто. В допълнение към това можете също да публикувате истории на Snapchat, като ги запазите на мобилния си телефон и с тази опция. Това е най-доброто.

Решете кой да вижда вашите истории и отговорете със съобщение

В допълнение към това в историите на Instagram можете да решите кой да вижда съдържанието и кой може да отговори със съобщение. Можете да избирате всяка история, като зададете историята ръчно (т.е. докосването на публикувана история ще ви позволи да ограничите гледането до някои хора) или можете да зададете историите в Instagram като цяло. За да го конфигурирате ръчно, ще трябва да кликнете върху 3 точки долу вдясно и да изберете Настройки на историята

Просто отидете на Настройки на профила и след това щракнете върху Настройки на историята, за да изберете предпочитания. В Предпочитанията вие сте свободни да правите както сметнете за добре, само вашите последователи, всички и т.н.

Разберете кой е видял вашите истории

За да видите кой е видял вашите истории, просто въведете историята и плъзнете нагоре по екрана. Ще видите имената и аватарите.

Запомнете, когато видите история, не можете да уведомите автора, че сте я гледали, той винаги ще знае. Не е възможно да се скрие кой е видял история и кой не. Ако решите да ги използвате, или го криете от някого, или не можете да направите нищо по въпроса.

Публикувайте Instagram истории във вашия профил

Ако публикуваната от вас история е много добра, трябва да знаете, че не можете просто да я оставите там и тя да изчезне директно след 24 часа. Можете да публикувате история като обикновена публикация и просто направете това.

Докоснете историята и щракнете върху бутоните 3 в долния десен ъгъл, за да щракнете върху Споделяне като публикация След като направите това, ще трябва да изрежете изображението и да адаптирате формата към профила в Instagram, но можете също да запазите историите на мобилния си телефон, в случай че искате да ги публикувате по-късно.

Вероятно някои от 4-те трика вече сте знаели, но със сигурност сега разбирате много по-добре как работят Instagram историите. Възползвайте се от тези 4 съвета, за да научите повече

Популярна тема