Chromecast Ultra вече се предлага в Испания за 79 евро

Съдържание:

Chromecast Ultra вече се предлага в Испания за 79 евро
Chromecast Ultra вече се предлага в Испания за 79 евро
Anonim

Чакахме този момент от дълго време и той е официален, Chromecast Ultra вече се предлага за 79 евро в Испания Цената е висока, но знаете, че предлага много опции. Вече ви дадохме нашите причини да купите Chromecast Ultra преди много време, разбира се, не е напразно.

Ако сте се присъединили към списъка с абонаменти, така че Google да ви уведоми, когато продуктът пристигне в магазина, вероятно сте получили имейла си преди около 15 минути. Ние също сме го получили. Изненада, защото изобщо не очаквахме да имаме Chromecast Ultra точно сега в Испания Но внимавайте, защото е наличен в ограничени количестваМоже да е изчерпан след няколко часа (в зависимост от наличността или успеха, разбира се).

chromecast ultra Испания
chromecast ultra Испания

Chromecast Ultra вече се предлага за 79 евро

Ако искате да го купите, просто трябва да влезете в Google Store от връзката, която ви оставяме в края на статията. Веднъж вътре, ще трябва да го добавите в количката. цената е 79 евро, както се спекулира от известно време.

Това е невероятна цена предвид характеристиките му, но в същото време скъпо. Потребителите, които не могат напълно да e изразят 4K съдържание на своите телевизори, наистина няма да са им от полза. Дизайнът също не се различава много.

Какво наистина ни убеждава: по-високо качество и по-бърз стрийминг

Но ако проявите търпение, няма да се налага да плащате двойно и за това устройство. Предлага по-бърз стрийминг. Подобрено поточно предаване на вашия телевизор 4K Ultra HD и HDR или 1080p с безкомпромисно качество на картината. Ще се насладите както никога досега, като гледате най-доброто съдържание сега от вашия телевизор.

Може скоро да имаме разпродажби, ще получим ли безплатно, когато купим Pixel?

Google Pixels все още не са пристигнали в Испания. Възможно е за Коледа да имаме оферта, когато купим Pixel, да получим Chromecast Ultra Това не може да е необичайно, т.к. годината. Същото се случи и в миналото, когато подариха Chromecast с покупката на Huawei Nexus 6P.

Какво мислите?

Цената както казваме 79 евро. Можете да купите своя Chromecast Ultra сега:

Популярна тема