Актуализация на Nougat за Galaxy S6

Съдържание:

Актуализация на Nougat за Galaxy S6
Актуализация на Nougat за Galaxy S6
Anonim

Samsung е известен с това, че актуализира, когато пожелае. Да, вярно е, че повече или по-малко отговаря на своите флагмани, но при другите мобилни телефони актуализациите пристигат, когато им е най-удобно.

Както винаги казваме, по-добре късно, отколкото никога, но това не означава, че толкова богат производител прави актуализации на телефоните си толкова късно. Сега, флагманът от 2015, Galaxy S6, изглежда, че вече започва да работи с Android 7.1 Nougat.

android-нуга
android-нуга

Samsung започва разработването на Nougat за Galaxy S6

Едва ноември 2016, когато Samsung започна с първите тестове на фърмуера Nougat на Galaxy S6. Реалността е, че тези, които са похарчили 700 евро за мобилен телефон преди година, не разбират как компания като Samsung ги кара да чакат толкова дълго за своята част от актуализирания Android.

Всъщност също не е толкова сериозно, в случая с Marshmallow Samsung предостави на Galaxy S6 нови функции, преди да го получа и истината е, че това беше фантастично, добре сега имахме оптимизатор на батерията в Lollipop, но това далеч не е правилно.

Android 7.1 Nougat ще получи Galaxy S6

Миналата седмица Samsung пусна бета версията на Android 7.1 Nougat за Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge и точно след това започна разработването на Nougat за Galaxy S6 въз основа на опита, натрупан с най-новия му телефон.йени

Това означава, че потребителите на Galaxy S6 скоро също ще имат своята версия на Nougat 7.1, а не на Nougat 7.0, както мнозина вярваха. Фърмуерът Nougat за Galaxy S6 носи номер на компилация XXS5DPK7, но това ще се промени при окончателното пристигане на устройството.

Сега не забравяйте, че от момента, в който започне разработката, докато фърмуерът пристигне на устройството, все още ще отнеме известно време, но с Galaxy Note 7 извън картината смятаме, че няма да отнеме повече от 1 или 2 месеца, за да пристигне, че официалното пристигане в Galaxy S7 За Galaxy S7 може да пристигне следващия декември или вече през януари и потребителите с Galaxy S6 няма да трябва да чакат много по-дълго.

Популярна тема