Какво е Facebook Messenger Rooms

Съдържание:

Какво е Facebook Messenger Rooms
Какво е Facebook Messenger Rooms
Anonim

Възможно е през тези дни да сте чували за Messenger Rooms. Днес искаме да ви кажем какво е Messenger Rooms, за да нямате повече съмнения относно този термин. Както вероятно знаете, Facebook не спира да прави промени в приложението си Messenger напоследък. Преди няколко дни говорихме за игри за Messenger, а сега за Messenger Rooms, което отива много по-далеч от това, с което сме свикнали.

Какво е това Facebook Rooms? По същество се преструва, че можем да разговаряме със стотици хора в (отворени) чат стаи, така че хората, които искат, да могат да се присъединят. Хайде, ще можете да говорите с непознати хора, така да се каже. Те са страхотни чат стаи, където можете да говорите с до 250 души Те са публични.

facebook-lifestage
facebook-lifestage

Messenger Rooms, чат стаи за 250 души

Доколкото знаем, тази нова функция на Messenger Rooms вече се тества в Канада и Австралия (тук ще отнеме известно време, докато се появи). Обикновено те са ключовите места, където нещата пристигат първи, но това ни помага да научим повече за това какво ново идва в чата.

Това, което научаваме е, че тези нови стаи за чат ще бъдат насочени към разговори по конкретни теми. С други думи, създава се дебат за новия Galaxy S7 Edge и хората влизат вътре, за да говорят за него, до 250 души и публично.

Не може да се отрече, че това изглежда много добре. Но до 250 човека е може би прекалено много, защото ако всички започнат да говорят едновременно, няма да може да се разбере нищо. Колко страшно е това! Но е доста интересно.

Какво търси FB с това?

Хубавото е, че като сте сред непознати, можете дори да намерите приятели и кой знае дали ще намерите хора, които са точно като вас в мислите. Изобщо няма да е лошо. Не знаем какво точно преследва FB с това. По принцип потребителите могат да говорят и дебатират без ограничения с непознати, но кой знае дали от това ще излезе нова двойка.

Засега просто изчакайте тестовете да приключат и да пристигна в Испания. Може би след седмици или месеци… но ще видим. Запомнете, Messenger Rooms.

Популярна тема