Колко често излизат специални оферти в Clash Royale?

Съдържание:

Колко често излизат специални оферти в Clash Royale?
Колко често излизат специални оферти в Clash Royale?
Anonim

Получаваме много отзиви от потребители, които нямат много късмет в Clash Royale, тъй като не получават легендарни или епични сандъци за закупуване. Днес искаме да поговорим с вас за колко често излизат специални оферти в Clash Royale.

Ще ви разкажем малко за нашия опит в играта, защото играем всеки ден и можем да ви кажем малко за това колко често можете да получите тези специални оферти, епични сандъци и легендарни сандъци. Не забравяйте, че вече говорихме с вас дали си струва да купувате легендарни или епични сандъци.

Реакции на Clash Royale
Реакции на Clash Royale

Колко често получавате специални оферти в Clash Royale

По времето, когато вече ви казахме всеки път, когато излизат легендарни и епични сандъци (приблизително), сега ще виждаме всеки път, когато излизат специални оферти в Clash Royale.

Какви са тези специални оферти?

Те са офертите, които се появяват в магазина за покупка,обикновено от лявата страна на всичко. Въпреки че понякога се появяват под формата на пакет, за закупуване на скъпоценни камъни + злато + сандък на ниска цена, която обикновено е 9,99 евро.

Но имаме и специални оферти, които излизат, когато в играта се появи епична или обикновена карта. Случи се с мега миньончето и онзи ден с торнадото. Те излизат да пазаруват в магазина.. и обикновено са много за не много пари.

Честотата е всяка седмица (приблизително)

Тези специални оферти обикновено излизат веднъж седмично. През последния месец и половина обърнах внимание и като се има предвид, че купих всички легендарни… ако си спомням правилно съм купил около 4 или 5… това означава, че идва средно по едно легендарно излиза на седмица. Същото за специални оферти. Сега имаме и разпродажби за чашата на краля, с приблизително всяка седмица.

И така, както казах, ако се чудите за тези специални оферти. От моя опит ще ви кажа, че един излиза на седмица… Ако бях на ваше място, винаги бих го купил, защото обикновено е добър. Не винаги носи нещо интересно, но обикновено е така. Следващата може да е свързана с друга карта.

Колко често според вас се появяват тези специални оферти?

Популярна тема