Cyanogen OS 12, променете дизайна на приложенията

Съдържание:

Cyanogen OS 12, променете дизайна на приложенията
Cyanogen OS 12, променете дизайна на приложенията
Anonim

Cyanogen е една от най-популярните компании, когато става дума за ROM и работи върху пускането на Cyanogen OS 12, която се стреми да стане операторс възможност за персонализиране на пазара. Нека си припомним, че "раздялата" между OnePlus и Cyanogen накара тази компания да разработи своя софтуер паралелно.

Днес, сряда, знаем нови функции, които ще присъстват в тази операционна система и които обхващат преди всичко аспектите за персонализиране, които потребителят харесва най-много. Сега знаем, че не само ще имаме платени теми, така че разработчиците да виждат работата си по-ценена, но също така ще имаме опцията да добавяме тези теми към приложенията, за да им дадем по-личен докоснете и ги направете по-привлекателни.

Cyanogen OS 12, много персонализирана

цианоген-теми
цианоген-теми

Cyanogen OS 12 разбива всички бариери, които имахме досега в мобилните операции, за да персонализираме нашите терминали. Сега няма пречки пред персонализирането, защото ще имаме по-невероятни теми от всякога, както и личното ни отношение в определени приложения.

Платени теми във вашия магазин за теми

Една от новостите е, че в магазина за “теми” на Cyanogen ще бъдат включени платени теми, това може да бъде от решаващо значение, така че разработчиците да бъдат насърчавани да качват своите теми, знаейки, че сега те могат да му сложат цена. Ще разполагаме с голямо разнообразие от теми, за да персонализираме максимално нашия терминал и също така ще можем да изберем дали искаме безплатна тема или платена тема, тъй като понякога е по-добре да платете малко и го направете по-добре.

Персонализиране на приложения

Много пъти изтегляме наистина полезни приложения, но с интерфейс, който оставя много да се желае, ето защо идеалът би бил да можем да им дадем нашето докосване само чрез прилагане на тема, защото сега това ще бъде възможно с темите Cyanogen OS 12, тъй като ще можем да променяме темите на онези приложения, които не намираме за много хубави, прилагайки тема, която наистина харесваме и която харесваме.

Кога ще бъде наличен Cyanogen OS 12?

Не знаем точната дата на пускане на този нов ROM, но е възможно с пристигането на нови новини да знаем все повече и повече за датата му на пускане.

Какво ще кажете за Cyanogen OS 12?

Популярна тема