Изтеглете Android Auto от Google Play

Изтеглете Android Auto от Google Play
Изтеглете Android Auto от Google Play
Anonim

Google не само разшири своята операционна система до интелигентни часовници с Android Wear, но го направи и в света на автомобилите с Android Auto Това приложение вече е достъпно в Google Play за изтегляне, но може да се изтегли само от терминали с Android 5.0 или по-нова версия.

В момента пазарът на интелигентни автомобили все още е много зелен, тъй като в момента намираме само бордова система Android Auto, произведена от Pioneer Но тя не може да се използва, докато Google дава зелена светлина, така че предполагаме, че ще го имаме известно време. Междувременно можем да разгледаме как работи във видеото, което ви оставям в края на статията.

Умни коли, все по-близо

Преди години поставихме смартфона - интелигентен мобилен телефон - в живота си, но сега започваме да поставяме смарт часовника - интелигентен часовник - на китките си. Но по-рано, отколкото си мислехме, ще дадем s high на интелигентните автомобили, затова Google вече ни позволи да видим приложението в Google Play. Както можем да видим на следното изображение, би било чудесно, ако сме информирани за всичко в колата си с пълна прецизност , без да зависим толкова много от смартфона.

В момента комуникираме с мобилния си телефон, за да включим Bluetooth, да се обадим на някого или нещо подобно, така че Google Auto може да подобри много качеството на живота ни в света на моторите.

Изпратете информация за вашия автомобил

От нашия автомобил можем да изпращаме информация от всякакъв вид: марка, модел, ниво на гориво, км, скорост, с която се движим или състоянието на автомобила като цяло, между другото. Предполагаме, че с течение на времето те ще покриват много повече функции, но като начало звучи повече от добре. Разбира се, справка с GPS маршрути, както и информация за трафика или времето ще бъде ред на деня.

android-auto
android-auto

Android Auto в Google Play

Първата версия на Android Car App е налична в Google Play, но все още не е разширена до всички страни, така че, моля в Европа ние все още ще трябва да изчака Това, което знаем е, че по отношение на съвместимостта ще имаме терминал с Android 5.0 или по-нова версия, за да можем да стартираме приложението.

Ще следим, за да видим дали производителите се осмеляват да пуснат кола с Android Auto тази 2015, за да направи изживяването ни на пътя по-вълнуващо от всякога.йени

Открийте Android Auto с това видео

Какво ще кажете за Android Auto?

Популярна тема