OnePlus може да пусне периферно устройство за игри през април

OnePlus може да пусне периферно устройство за игри през април
OnePlus може да пусне периферно устройство за игри през април
Anonim

OnePlus пуска повече новини, отколкото предполагахме за този месец, като неговият OnePlus One ще се актуализира до Android 5.0 Lollipop на 30 март, актуализация, която беше отложена приблизително от месец ноември. Но това не е всичко, защото дългоочакваната OnePlus Power Bank също претърпя забавяне в Европа, тъй като въпреки че пристигна в САЩ преди два дни, те не оставиха следа тук, те само посочиха, че ще пристигне много скоро. Но сякаш това не беше достатъчно, сега ни намекват… възможна конзола? геймпад?

OneGameChanger

Както виждаме в хаштага на основното изображение, OneGameChanger изглежда съответства на новия залог OnePlus. Новият начин за разбиране на игрите може да дойде от ръката на OnePlus.

Вие контролирате

OnePlus изглежда работи върху контролер за игри, устройство, с което да контролираме нашите игри за Android. С това той увеличава възможностите да се забавляваме с нашия OnePlus One, поне ще можем да извлечем максимума от неговия процесор и неговите 3 GB RAM, за които се говори толкова много през последните месеци.

Ново устройство през април?

Изглежда, че април щеше да бъде избраната дата за представяне на това ново устройство, но изображенията на това събитие предполагат, че има нещо общо с игрите Възможно е това е геймпад, с който да играете от нашия мощен OnePlus One, който има повече от достатъчно изисквания за стартиране на страхотни игри Неотдавна ви казахме, че OnePlus планира да пусне нов продукт за месец април, който не би бил нито таблет, нито смартфон, така че всичко сочи, че е геймпад.

oneplus-игра 2
oneplus-игра 2

Ясно е, че няма да пуснат видео игра или конзола, но ще пуснат геймпад, защото това е най-модерната периферия в момент в света на Android във връзка с игрите. Освен това, от начина, по който ръцете са разположени на изображението по-горе, всичко показва, че ние контролираме конзола

Няма да има смисъл да пускаме различен тип периферия, така че всичко сочи, че приблизително един месец ще представим това периферно устройство OnePlus и кой знае дали уебсайтът му, под неговото много коментирано съобщение „Очаквайте скоро“.

Искате ли да е геймпад? Или очаквате нещо друго?

Популярна тема