MIXplorer, файлов изследовател за Android

MIXplorer, файлов изследовател за Android
MIXplorer, файлов изследовател за Android
Anonim

Познаваме много файлови изследователи на Android, които спасяват живота ни повече от един път поради възможността за достъп до всичко, което сме хоствали от терминала. Но откакто Lollipop влезе в живота ни, Material Design властва над Android, поради което все повече и повече приложения вече са направили скок към ярки цветове, едно от тях е MIXplorer, файлов изследовател за Android с Material Design

Material Design е напълно актуален в живота ни, тъй като без да продължаваме повече, вчера говорихме за кожи на мобилни телефони в най-чистия материален стил. Но сега вече не трябва да използваме файлови изследователи със старомоден дизайн, но вече имаме такъв с модерен дизайн като MIXplorer.

MIXplorer, пълен безплатен файлов изследовател

микс-2
микс-2

Ако искаме всичко, без да ни струва нищо, MIXplorer е решението. Както виждаме, той представя наистина атрактивен интерфейс с много опции за навигация в различни изгледи Освен това неговият файлов браузър ще гарантира, че няма да пропуснем нищо, особено когато изтегляме приложение от APK и не можем да го намерим поради толкова много, които имаме. Преминаването през директории никога не е било толкова лесно, колкото с MIXplorer.

Съхранение в облак и FTP

Една от най-забележителните характеристики на MIXplorer е, че дава възможност за съхранение в облака за до 19 услуги и в допълнение можем също така добавяне на FTP сървъри/

Но това, което ни харесва най-много, в допълнение към многобройните му функции, е страхотното му ниво на персонализиране, за да го „персонализираме“по наш вкус, , както можем да видим на следното изображение:

микс-1
микс-1

MIXplorer не е в Google Play

Единственото лошо нещо за MIXplorer е, че все още не е в Google Play, но надяваме се скоро да стане Междувременно можем да изтеглим MIXplorer от APK и започнете да изследвате файлове от друга гледна точка с Material Design. Работи бързо и интуитивно, така че няма да имаме проблем да извлечем максимума от всичките му възможности.

Какво ще кажете за този файлов изследовател? Ще направите ли скок към материалния дизайн с нас?

Популярна тема