Samsung Galaxy S6 и S6 Edge, първокласни аксесоари

Samsung Galaxy S6 и S6 Edge, първокласни аксесоари
Samsung Galaxy S6 и S6 Edge, първокласни аксесоари
Anonim

Samsung Galaxy S6 и S6 Edge пожънаха истински успех след представянето им на Световния мобилен конгрес, 2015 г., затова Samsung ни представи своята нова колекция от първокласни аксесоари, за да облече своя флагман.

Younghee Lee, изпълнителен вицепрезидент по маркетинг на Samsung, ни остави следните изявления относно новия Samsung:

«Samsung има дълга история на партньорство с дизайнери и безпрецедентна визия за това как технологията може да подобри модата и как модата може на свой ред да вдъхнови технологията. Колекцията от първокласни аксесоари за Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge представляват нашия ангажимент за свързване на световете на модата и технологиите.»

Samsung търси най-новите модни тенденции

Samsung декларира, че иска модата да достигне до своите терминали, тъй като слети заедно с технологията, те биха направили перфектна комбинация. Ето защо компанията обяви дизайнери и марки, които ще си сътрудничат в разработването на тази колекция от премиум аксесоари

Дизайнерите включват Burton -модна марка за екстремни спортове-, Swarovski -марка, в която кристалите блестят сами-, Montblanc, Roberto Bittro -поп арт дизайни- или Rebeca Minkoff - дизайнер на чанти и дизайнерски аксесоари.- Сред тези аксесоари, следните случаи, които виждаме по-долу, са изненадващи:

galaxy-аксесоари
galaxy-аксесоари

Всеки един от тях ни е оставил своята малка капчица пясък, създавайки наистина невероятни дизайни, с които потребителите ще бъдат по-щастливи, тъй като имаме налични аксесоари както за мъжка, така и за женска публика В случая на Ребека Минкоф, тя е проектирала нещо като мини чанта, така че момичетата да могат да носят своя Galaxy S6 по по-шик начин.

Вероятно най-красивият и елегантен вариант е Swarovski, но ще трябва да изчакаме, за да видим стартовата му цена.

Samsung се стреми да се отличи със своя Galaxy S6

Досега не сме виждали компании да започнат да търсят дизайнери, които да правят красиви калъфи и капаци за техните терминали, но този път Samsung е една крачка напред. Ще трябва да видим колко успешни са те на пазара, междувременно е време изчакайте тези Galaxy S6 да излязат от 10 април нататък

Какво мислите за тези корици и калъфи?

Популярна тема