Tag Heuer, интелигентен луксозен часовник с Android Wear

Tag Heuer, интелигентен луксозен часовник с Android Wear
Tag Heuer, интелигентен луксозен часовник с Android Wear
Anonim

Със сигурност много от вас познават швейцарската марка часовници Tag Heuer, е, днес те обявиха евентуалното пускане на пазара на техен часовник с Android Wear. На пръв поглед тази новина е много положителна и тя е, че сме изправени пред една от марките луксозни часовници par excellence, която се присъединява към смарт часовниците Но сякаш това не е достатъчно, ние знаем, че също ще дойде от Intel със своите процесори, нещо невиждано досега.

След успеха на Apple Watch при представянето му, много компании за Android Wear продължават да се борят да представят също толкова елегантен смарт часовник. Преди дни Huawei Watch ни остави много добри чувства, в допълнение към LG Watch Urbane, но този Tag Heuer ни остави в страхопочитание.

Tag Heuer ще представи първия луксозен смарт часовник с Android Wear вътре

С тази фраза те обявиха луксозния смарт часовник на фирмата. Странно е, че смарт часовниците достигат толкова много нива, тъй като говорим за наистина скъпи луксозни часовници, направени с много добри материали и които ще работят интелигентно заедно с някои гланцови покрития.

Google и Intel, бомба със закъснител

Всичко показва, че Tag Heuer ще се превърне в истинска бомба със закъснител и това не е за по-малко, защото неговите верни последователи вече ще могат да се сдобият с часовник от марката, която прави много повече неща дават време.

Ще знаем функциите му с течение на месеците, междувременно Android Wear от Google ще продължи да се подобрява паралелно И също, Intel ще работи върху процесори за този часовник, което завършва още една от страхотните новости, които ни остави тази новина.

Таг Хойер
Таг Хойер

Наличност на Tag Heuer

Tag Heuer се очаква да бъде наличен до края на 2015, когато най-вероятно ще разберем за неговите характеристики и цена - която няма да е много евтина. Ранните слухове предполагат, че външният вид ще бъде много подобен на настоящия му Tag Heuer Carrera, който виждаме на тези снимки.

Какво ще кажете за лукса в Android Wear?

Популярна тема