HTC One M7: Актуализация на Android 5.1 Lollipop само за GTE

HTC One M7: Актуализация на Android 5.1 Lollipop само за GTE
HTC One M7: Актуализация на Android 5.1 Lollipop само за GTE
Anonim

HTC One M7: актуализация до Android 5.1 Lollipop е налична само за една версия. Този ден трябваше да дойде и изглежда, че не всички HTC One M7 ще получат Android 5.1 Lollipop, така че HTC ще спре да поддържа повечето от тези устройства актуални.

Чухме за това чрез Twitter

Човекът, отговорен да ни съобщи лошите новини, беше Мо Верси чрез неговия акаунт в Twitter. Този потребител е вицепрезидент на продуктовия мениджър за HTC, така че той е надежден източник.

Новината беше дадена, когато потребител го попита кога ще пристигне най-новата версия на Android Lollipop за най-продавания HTC One M7 и отговорът на Mo Versi беше пряк: » Те ще актуализират само до Android 5.1 Lollipop HTC One M7, съответстващ на GTE версията», това означава, че само HTC One M7 Google Play Edition ще получи актуализацията, оставяйки One M7 със Sense 7 без актуализация.

htconem7tweet
htconem7tweet

Това означава, че след две години ползване на напълно актуализирана операционна система, повечето потребители на HTC One M7 ще останат без Android 5.1 Lollipop, версия, която включва множество подобрения, както и важни корекции на грешки.

Виждаме как потребител се присъединява към разговора и пита Mo Versi какво става с обещанието, че One M7 ще бъде актуален поне две години, и Mo Versi (приятно докосване на неговия отговор на всички въпроси) отговаря, че обещанието е изпълнено, а истината е, че са минали две години от представянето на този терминал.

Кога ще пристигне актуализацията за версията на Google Play?

Виждаме в първия отговор на Mo Versi, че актуализацията се очаква да достигне HTC One M7 Google Play Edition в началото на април За потребителите на HTC One M7 с Sense, което няма да бъде актуализиран, трябва да се каже, че HTC спази обещанието си и го поддържаше актуален в продължение на две години, като също така изпращаше актуализации като цяло бързо, така че ще трябва да продължи да работи с Android 5.0 Lollipop, който също не се чувства зле.

Оставяме ви видеоклип за това как работи Android 5.0 Lollipop на HTC One M7

Популярна тема