AudioField: записвайте и редактирайте гласови бележки лесно и удобно

AudioField: записвайте и редактирайте гласови бележки лесно и удобно
AudioField: записвайте и редактирайте гласови бележки лесно и удобно
Anonim

С AudioField записването и редактирането на гласови бележки ще бъде много лесно и удобно. В днешно време мобилният телефон се превърна в основен аксесоар, където и да отидем, затова се използва за много различни задачи. Приложението, което ви предлагаме днес, е фокусирано върху тези хора, които от време на време използват своя смартфон като аудио рекордер.

Функцията за запис на звук през терминал е много полезна за хора като журналисти, които могат да правят импровизирани интервюта благодарение на тази функция на смартфона, ученици, които ги използват, за да записват урок на учител, или всеки потребител, който използва тях в ежедневието им.

Audio Field: Едно от най-полезните приложения за аудио запис

Това, което отличава AudioField е, че не е просто звукозапис, но също така ви позволява да редактирате крайния резултат от записа. Позволява ви да записвате в различни формати като MP3, AAC, AMR или PCM с качество до 320Kbit/s, отлично аудио качество за записи.

AudioField включва полезни функции, които ще ни позволят да записваме аудио, без да е включен екран и също така, при обработката на записа, открива частите, в които няма звук, което ни дава възможност да ги потиснем, така че крайният резултат на файла да е с по-малка продължителност и без досадни тишини. Можем също да изберем части от записа, които не искаме да бъдат част от крайния файл и можем лесно да ги премахнем, като поставим знак в началото и друг в края на частта, която искаме да изтрием.

Аудио поле
Аудио поле

Включва също плейър, който ще ни позволи лесен достъп и слушане на нашите записи и опция за експортиране на файлове,в случай, че искаме да ги запазим в онлайн услуга за съхранение като DropBox.

Напълно безплатно е

AudioField може да се получи напълно безплатно в Google Play и освен това няма досадна реклама, разпръсната по екрана и заема само 22, така че е добър вариант за инсталирайте го в терминала, тъй като никога не знаете кога може да ви потрябва.

Популярна тема