Изтеглете Modern Combat 5 безплатно за Android

Съдържание:

Изтеглете Modern Combat 5 безплатно за Android
Изтеглете Modern Combat 5 безплатно за Android
Anonim

Ако търсите мощен шутър за Android, трябва да изтеглите Modern Combat 5: Blackout напълно безплатно. Тази игра, обявена на E3 преди две години, е една от най-добрите шутъри или FPS, които можем да намерим за телефони с Android.

Gameloft пусна играта на цена от 3,99 евро и тази цифра е твърде скъпа за много хора, така че благодарение на последната актуализация всеки ще може да се наслаждава на това заглавие напълно безплатно. Неговите разработчици се надяват да привлекат много повече играчи и отсега нататък правете печалба чрез безплатна игра с много покупки в играта

Последната актуализация на Modern Combat 5 (вече достъпна за милиони потребители) не само освободи цената на играта, но също така добави поддръжка на контролер (тип iPega), нови оръжия, нов клас и още някои неща.

Modern Combat 5 за Android безплатно
Modern Combat 5 за Android безплатно

Какво ще се случи с тези, които са купили Modern Combat 5 преди?

Всички настоящи играчи на Modern Combat 5 веднага ще станат ветерани и ще имат неограничена енергия и някои допълнителни функции в знак на благодарност за вашата подкрепа и доверие в тази сага.

Gameloft също изясни, че тази промяна в стратегията ще им позволи да удължат живота на играта и сега ще могат да инвестират повече в дългосрочни актуализации, а също и в сървърите, че сега ще се нуждаят от повече мощност, за да поддържат много по-голям брой потребители от преди.

Gameloft също се надява, че тази игра ще стане състезателна и турнирите ще бъдат организирани в състезателен режим, който те ще поддържат от самото приложение. Добре е да знаете, че вече всеки може да изпробва тази игра безплатно. Играта вече е станала напълно безплатна за iOS и вероятно вече е достъпна напълно безплатно за Windows Phone и Android, просто проверете следната връзка.

Популярна тема