Mlais M9 Octa Core: характеристики и цена

Съдържание:

Mlais M9 Octa Core: характеристики и цена
Mlais M9 Octa Core: характеристики и цена
Anonim

Mlais M9 Octacore: характеристики и цена на най-евтиния 8-ядрен мобилен телефон. Китайският пазар продължава да расте и те продължават да произвеждат устройства със зашеметяваща скорост. Този ръст се дължи на терминалите, които предлагат за продажба с много добри характеристики на много конкурентна цена, което означава, че потребителите с икономика, която не им позволява да закупят мобилен телефон от най-висока марка, могат да се насладят на отлични спецификации на разумна цена. значително намалени благодарение на произведените в Китай смартфони.

Устройството, което показваме днес, е Mlais M9 Octacore, терминалът с 8-ядрен процесор с най-ниската цена на пазара.

Характеристики

Виждаме доста атрактивен дизайн и някои мерки, които бихме могли да наречем стандартни, тъй като не надхвърлят пропорциите, с които сме свикнали; трябва да отбележим, че някои части от този терминал са изработени от метал, като например профила, който в случая на бялата версия е със златист оттенък, който му придава персонализиран. Неговият хардуер не е много, защото това, което наистина изпъква в този терминал, е процесорът и цената му.

Mlais M9
Mlais M9
  • Оборудва 5-инчов екран с qHD резолюция от 960 x 540 пиксела, защитен с Gorilla Glass.
  • Процесор MediaTek MT6592M, 8-ядрен процесор, четири от тях на 1,7GHz и другите четири на 2GHz.
  • 1GB RAM.
  • 8GB вътрешна памет разширяема с MicroSD карта до 64GB.
  • 8MP задна камера с LED светкавица.
  • 5MP предна камера.
  • Свързване 3G, две SIM карти, WiFi, Bluetooth и GPS.
  • Батерия от 2800mAh
  • Операционна система Android 4.4 KitKat.

Както можете да видите, това не е мобилен телефон, който привлича вниманието поради характеристиките си, тъй като той наистина подчертава само процесора и предната камера, но също така не е възможно да се счита Mlais M9 Octa Core за лош устройство, тъй като може безпроблемно да премества повечето приложения, налични за Android.

Можете да го получите от 80 евро

Този терминал е на пазара от два месеца, но сега цената му падна до 85 долара (80 евро в замяна), да, трябва да се отбележи, че това Цената се определя от производителя, така че крайната цена ще зависи от дистрибутора. Имайте предвид, че към 80-те евро трябва да добавите ползата от дистрибутора, плюс разходите за доставка, въз основа на факта, че пакетът не е открит на митницата и не е нужно да платете съответния ДДС, въпреки че обикновено мениджърите по доставката успяват да пренесат телефона през границата без проблеми.

Както и да е, това е доста компетентно устройство с много атрактивна цена, тъй като можем да имаме телефон с метални части и 8-ядрен процесор за по-малко от 100 евро, като можем да избираме междуцвят черно и бяло.

Тук можете да видите видео за разопаковането и работата на този сензационен смартфон.

Популярна тема