Как да промените телефонния номер в WhatsApp

Съдържание:

Как да промените телефонния номер в WhatsApp
Как да промените телефонния номер в WhatsApp
Anonim

Не сме говорили за нищо друго освен за обаждания в WhatsApp от дни. Ето защо много потребители се чудеха повече от всякога как да променят телефонния номер на WhatsApp, тъй като в случай, че искаме да променим номера… какво ще се случи с нашите разговори? текущи? щяхме ли да загубим обаждания, ако ги имахме активни?

Не забравяйте, че преди няколко дни ви казахме, че ако възстановим мобилния телефон, няма да загубим обаждания, защото са свързани с нашия номер, но какво ще стане, ако го променим?

WhatsApp има функция, която позволява на дори ако сменим номера си, да продължим да поддържаме профила си както преди, без да губим нищо важно. Така че, ако искате да промените номера си по някаква причина, просто следвайте тези стъпки:

Как да промените номера в WhatsApp

Настройки на WhatsApp > Информация за акаунта > Промяна на номера

промяна-номер
промяна-номер

Както виждаме в предишното изображение, само в две стъпки вече имаме опцията за промяна на номера, тъй като се появява опцията за въвеждане на стария номер и новия номер, за да прехвърлите данните от едно място на друго.

След като направим това, ще получим потвърждение чрез SMS за използване на новия WhatsApp - това е методът за потвърждение на акаунта, който винаги сме следвали.

Това е прехвърляне на номер

Проблемът, който имаме при извършването на тази процедура е, че трябва да запазим номера, който имахме преди, тъй като WhatsApp изисква от него достъп до тази информация. В случай, че това не е проблем, можете да извършите прехвърлянето на информация от един номер на друг без проблем.

Няма да пропуснем обаждания

Ако направим прехвърляне на акаунт, ние не губим обаждания, защото ги свързвахме с предишния ни номер. Така че можем да бъдем спокойни, независимо дали решим да възстановим терминала или ако искаме да променим номера, защото информацията ни е криптирана на сървърите на WhatsApp, така че няма да останем без обаждания, ако сме ги активирали преди.

Ако планирате да промените номера си, първото нещо, което трябва да направите, е да направите резервно копие на разговорите си в WhatsApp за всеки случай и тогава вече няма да се притеснявате.

Планирате ли да смените номера си? Имахте ли проблеми с това?

Популярна тема