Евтини игри за Android в Humble Bundle 12

Съдържание:

Евтини игри за Android в Humble Bundle 12
Евтини игри за Android в Humble Bundle 12
Anonim

За тези от вас, които не знаят Humble Bundle, би било хубаво да направите кратко резюме на тази платформа. Humble Bundle е платформа, където се пускат пакети със съдържание (обикновено игри) за различни устройства.

В Humble Bundle има не само игри, но истината е, че в 12-то издание на Humble Bundle PC & Android те се справиха наистина добре, така че всеки може забавлявайте се в свободното си време В дванадесетото издание Humble Bundle ви позволява да получите до 7 Android игри (с техните компютърни аналогове) за приблизително 9,45 евро, но най-хубавото е, че пакетът е пълен, струва около 136, ако го направим отделно.

Какви игри има в Android Humble Bundle 12?

Първо, ако решите да платите по-малко от €4,43, можете да получите Tetrobot and Co, Titan Attacks!, Вътрешният свят и VVVVVV Ако преминете бариерата, можете също да получите Costume Quest и Ironclad Tactis. И за да получите Shadowrun Returns също, ще трябва да платите $9,45, но си заслужава, ако харесвате тези игри.

Costume Quest за Android
Costume Quest за Android

Най-хубавото във всичко това е, че събраните средства с Humble Bundle не трябва да отиват директно при разработчика на играта, някои средства са насочени към дарения за различни каузи, които можете да опитате по целия свят, но вие избирате къде ще стигнат.

Най-хубавото на този Humble Bundle е, че в допълнение към поставянето на дарете пари за благотворителна кауза, той ви позволява да получите всички игри за компютър и Androidбез DRM от всякакъв вид, това ще ви позволи да им се наслаждавате без проблеми с свръхзащита. От само себе си се разбира, че Humble Bundle ще получи безплатна игра по-късно и ние все още не знаем каква е тя, но ще ви бъде пусната в случай, че вече сте закупили пакета с игри, така че няма причина да продължавате очакваме новия Humble Bundle от игри за Android. Изтеглихте ли го вече или все още чакате предложения от Google Play?

Популярна тема