Windows 10 ROM на Android

Windows 10 ROM на Android
Windows 10 ROM на Android
Anonim

Microsoft е страхотна компания и като такава трябва да се конкурира с конкурентите си. Windows 10 е платформа, която ще пристигне, напълно безплатно, през лятото на 2015 г. за потребителите (все още нямаме дата), но всичко показва, че един ден тя също ще може да бъде инсталирана на телефони с Android

Ключът към Windows 10 се крие в свързаността, в Редмънд създадоха операционна система, която ще работи на мобилни телефони, таблети и дори настолни или преносими компютри, сякаш е една, и в допълнение те популяризираха интересна концепция, универсалните приложения, приложения, които ще служат по тривиален начин за всички платформи, на които работи Windows 10.

Windows 10 ROM на Android
Windows 10 ROM на Android

Сега, как се състезавате с всички тези оръжия срещу Google? В Маунтин Вю те имат много сделки с производители, но това не означава, че всички те са техни съюзници и какъв по-добър начин да се справят с това от това да играят на тяхна територия с един от най-ценните стартиращи компании за 2014 г. и този, който Google започна да се страхува, Xiaomi.

Microsoft се обединява с Xiaomi, за да се конкурират директно с Google

Microsoft се обедини с Xiaomi, за да пренесе Windows 10 към Android, би било като Android CyanogenMod, но използва платформата на Windows, Windows 10. С това сътрудничество те възнамеряват Windows 10 да може да се инсталира на устройства с Android, въпреки че в този случай възможността ще пристигне първо на Xiaomi Mi4

Състезаването със софтуер директно в къщата на врага е добра стратегия и в същото време опасно. Windows 10, работещ на Android, ще даде възможност на потребителите да инсталират Windows на своите телефони с Android и да започнат да използват мобилни приложения на Windows 10, но също така е вярно, че Lumia на Microsoft може да загуби много пазарен дял от което улеснява инсталирането на Windows ROM на Android.

На TechCrunch можем да видим много интересно съобщение за пресата, което ни разказва за намеренията на Microsoft, ще го обобщя за вас:

Microsoft ще си партнира с Xiaomi, за да предложи Windows 10 напълно безплатно на малка група потребители с Xiomi Mi4, те ще могат да флашват телефоните си и да инсталират Windows 10 на тях. Идеята е да получим техните отзиви от двете компании.

Този съюз също така позволява на Microsoft да се доближи до Китай (област, където Google също възнамерява да достигне) и в същото време помага на Xiomi да се разшири глобално. Те са много щастливи да си сътрудничат по този проект и наличността на този ROM ще бъде обявена по-късно.

Ще останем внимателни към вашите намерения.

Популярна тема